nga AlbGirl Mon 22 Sep 2008, 22:54
Pershendetje.
Ne radhe te pare do te kisha shume deshire qe te uroja nismetarin e kesaj teme, pasi sikurse shihet dhe dihet fare qarte nga gjithsejcili prej jush, Nderi (Morali) eshte gjeja me e cmueshme qe mund te zoteroje nje njeri dhe qe per fat te keq ne ditet e sotme po i humbet vlerat e tij, gje qe per mendimin tim do te thote shkaterrim ose c'thurje te njeriut!
Duke ardhur tek pergjigja ime do te theksoja se:
E respektoj pa mase Nderin tim dhe te te tjereve...
Mbi te gjitha njeriu ne radhe te pare duhet te respektoje dhe te njohe moralin e vet personal, sepse ne qofte se une nuk dua tja di aspak per moralin tim, perse valle duhet tia dine te tjeret dhe te respektojne moralin tim, perderisa ai nuk ekziston per mua?!
Dhe gjeja tjeter eshte: Ne qofte se une per shembull nuk respektoj ndershmerine time personale ne radhe te pare, c'fare mund te presin te tjeret prej meje?!
Te pakten keshtu mendoj une, ndoshta ndonje tjeter mund te mendoje me ndryshe duke u bazuar ne faktin se po shkojme drejt perendimit, drejt modernizimit, por duke harruar se mosrespektimi dhe mosnjohja e nderit nuk eshte rruga qe te con drejt modernizimit, por perkundrazi eshte rruga e gabuar qe te con drejt shkaterrimit te te qenit njeri...
Ju uroj gjithe te mirat ne jete.