Nė kėtė temė qė sapo kam hapur, ju ftoj tė gjithėve qė tė njiheni me njėri tjetrin nė forum...
Ju faleminderit pėr bujarinė tuaj.
Sinqerishtė pėr ju:
Saimiri...
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Sun 20 Jan 2008, 00:55, edituar 1 herė gjithsej
shaban cakolli shkruajti:Pershendetje,
une anetari i ri i forumit tuaj jam Shaban Cakolli,nga Dardana e Kosoves.Jetoj ne Gjermani.Profesion e kam shkrimin,poezine,prozen ,publicistiken.Kohen e lire e kaloj neper forume,jam i angazhuar nepershume forume.Forumi juaj paska haperime te mira,shpresoj se do te e bejme me te mire.
Pergezime.
Gurabardhesi shkruajti:Pershendetje edhe nga une: Eda, Shaban Cakolli, Odeta dhe Scarface.
Ju uroj mireseardhjen ne forum dhe gjithashtu shpresoj qe ti'a kalojme sa me mire sebashku...
Kalofshi mire pra...
shaban cakolli shkruajti:Pėrshėndetje,
Gėzohem qė nė forumin tonė po vijnė anėtarė kaq tė zellshėm,i pėrshėndes miqėt e mė parshėm kėtu,enkas desha tė pėrshėndes Odeta,e cila ėshtė e re kėtu,por qė disa postime tė saj mė lanė mbresė,si dhe nga shkathėsia e saj ėshtė zgjedhur moderatore,e qė padyshim do tė hapėroj shumė bukur nė kėtė forum.Odeta dėshirojmė tė kalosh bukur nė forumin tonė:Gjithė tė mirat.
Desperado shkruajti:Pershendetje te gjitheve.
Me ne fund erdha edhe une.
Shpresoj qe te jem i mirepritur ne mesin tuaj.
Kalofshi mire te gjithe.
Me respekt ndaj jush - Desperado
Tani shkruajti:Si i sapofutur ne kete forum nuk po them shume, vetem se kam te njejten vendlindje dhe ....MIRE SE JU GJEJ TE GJITHEVE.
Tani shkruajti:Si i sapofutur ne kete forum nuk po them shume, vetem se kam te njejten vendlindje dhe ....MIRE SE JU GJEJ TE GJITHEVE.
bledar dada shkruajti:po prezantohem edhe une ,
quhem bledi kam lindur ne burrel por prinderit i kam nga fshati guri bardhe
jetoj ne itali qe nga viti 2000 . shkollen tetevjecare e kam filluar ne tirane dhe e kam perfunduar ne itali ku kam kryer gjithashtu te mesmen.
momentalisht studioj ne universitet per inxhenjeri informatike.
pershendes dhe uroj fat te gjitheve imigranteve shqipetare kudo qe ndodhen ne bote.