Jam Albana nga Mitrovica
Jam 25 vjeqe
Permes nje foto romantike arrita te gjej rrugen per te ardhur ketu ne mesin e juve
Uroj qe do ja kalojm sa me bukur
Ju pershendes nga zemra
Me Respekt Albana
PRINCESA shkruajti:Pershendetje per gjithe stafin dhe per gjithe antaret
Jam Albana nga Mitrovica
Jam 25 vjeqe
Permes nje foto romantike arrita te gjej rrugen per te ardhur ketu ne mesin e juve
Ju pershendes nga zemra
Me Respekt Albana
Mire qe paska vend edhe per mua se tani te eshte dashur ty per t'ma leshuar karrigen tendeshpirti_omel shkruajti:PRINCESA shkruajti:Pershendetje per gjithe stafin dhe per gjithe antaret
Jam Albana nga Mitrovica
Jam 25 vjeqe
Ju pershendes nga zemra
Me Respekt Albana
Edhe po nuk pati vend per ty, ngrihem une dhe ta lej karrigen ty PRINCESA, hahahahaaa
Nejse se bera shaka, por kam nderin qe edhe une te te uroj mireseardhjen ne mesin tone dhe ne te njejten kohe sgpresoj qe te kalosh sa me bukur me ne.
gjithe te mirat ne jete.
Mire se ju gjejAlbGirl shkruajti:Mire se vjen motra, mes nesh dhe uroj qe te kenaqesh ketu me ne.
pacim
PRINCESA shkruajti:Mire qe paska vend edhe per mua se tani te eshte dashur ty per t'ma leshuar karrigen tendeshpirti_omel shkruajti:PRINCESA shkruajti:Pershendetje per gjithe stafin dhe per gjithe antaret
Jam Albana nga Mitrovica
Jam 25 vjeqe
Ju pershendes nga zemra
Me Respekt Albana
Edhe po nuk pati vend per ty, ngrihem une dhe ta lej karrigen ty PRINCESA, hahahahaaa
Nejse se bera shaka, por kam nderin qe edhe une te te uroj mireseardhjen ne mesin tone dhe ne te njejten kohe sgpresoj qe te kalosh sa me bukur me ne.
gjithe te mirat ne jete.
hahahaha
Mire se ju gjej patjeter se do ja kalojm mire se bashku
Florida shkruajti:Pershendeje dhe mire se erdhe mes nesh PRINCESA.
Kalofsh sa me bukur.
Flm shume Shpirtishpirti_omel shkruajti:PRINCESA shkruajti:Mire qe paska vend edhe per mua se tani te eshte dashur ty per t'ma leshuar karrigen tendeshpirti_omel shkruajti:PRINCESA shkruajti:Pershendetje per gjithe stafin dhe per gjithe antaret
Jam Albana nga Mitrovica
Jam 25 vjeqe
Ju pershendes nga zemra
Me Respekt Albana
gjithe te mirat ne jete.
hahahaha
Mire se ju gjej patjeter se do ja kalojm mire se bashku
Nje yll si ti ia vlen tia leshosh karrigen. Jo per ndonje gje te vecante por thjeshte per respekt.
Flm shumeDesperado shkruajti:Hajde mire se na ke ardh ne forum PRINCESA.
Shpresojme qe te kalojme bukur sebashku.
Flm FloridaFlorida shkruajti:Pershendeje dhe mire se erdhe mes nesh PRINCESA.
Kalofsh sa me bukur.
Mire se Ju gjej YlloAlma shkruajti:Florida shkruajti:Pershendeje dhe mire se erdhe mes nesh PRINCESA.
Kalofsh sa me bukur.
Mire se erdhe yllo.
Flm shume YlloAnxhela-2008 shkruajti:Pershendetje dhe mire se na ke ardhur yllo. Kalofsh sa me bukur.
Mire se Ju gjej YlliTigri shkruajti:Ka vend plot PRINESA edhe per ty edhe per te tjeret.
Mire se ke ardhur mes nesh dhe kalofsh sa me bukur.