pėrshėndetje gjithėve
+45
Eleni Laperi
zeshkanja kosov
Armanda
zogi
lindaaa
ma
Ekonomistja
megan
kushtrim
iliriana
Alketa-fr
Albert
Griselda
florida_L
mirela ela
bashkim krasniqi
nica
ZeMra
habib sherifi
DNADA
Paula
myvela dervishaj
Lavdia
denada
Klea@Love
dANJELA
ardhmerija e bukur
Majlinda
AlbGirl
fabian
shpirti_omel
bashkimi
alkida24
Denisa
fjolla-1
Anisa
bledar dada
Tani
Desperado
Gurabardhesi
Scarface
Odeta
shaban cakolli
eda
Administratori
49 posters
Prezantohuni...
zogi- Anėtar/e i/e thjeshtė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 26
Mosha : 56
Pikėt : 82
Vlersuar : 0
Data e Regjistrimit : 12/11/2011
- Post n°151
Re: Prezantohuni...
ØPėrshėndetje nga unė S.Jam Prishtinase por jetoj dhe punoj nė Zvicėr.Eshtė hera e parė qė marr pjesė nė njė forum andaj ngurrohem per hollėsira. Pjetėr Budi,quhet shkolla ku kam marr mėsimet e para dhe kam nostalgji .Dhe tė shtojė se mirė po ndihem nė forum
pėrshėndetje gjithėve
pėrshėndetje gjithėve
zeshkanja kosov- I/e sapo ardhur
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 4
Mosha : 31
Pikėt : 14
Data e Regjistrimit : 30/12/2011
- Post n°152
Pershndetje
Jam Donjeta,jam nga Kosova
shpresoj se do tja kaloj ketu bukur me ju..
Armanda- Anėtar/e Nderi
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 340
Mosha : 34
Vendndodhja : Tirane
Profesioni : ?!
Pikėt : 1042
Vlersuar : 12
Data e Regjistrimit : 14/03/2011
Hobi : Muzika
Humor : Here here
- Post n°153
zeshkanja kosov shkruajti:Pershndetje
Pershendetje Donjeta dhe mire se vjen mes nesh.
Uroi qe tja kalosh sa me kendshem ketu nen shoqerine tone.
Administratori- i Forumit "Guri Bardhė"
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 6039
Mosha : 41
Vendlidja : Guri Bardhė
Vendndodhja : Larg Vendlindjes...
Profesioni : Emigrant...
Pikėt : 12882
Vlersuar : 174
Data e Regjistrimit : 27/07/2007
Hobi : Leximi dhe thurja e vargjeve...
Humor : Punė, punė, natė e ditė qė tė shohim pakėz dritė. Eh Naim tė ishe vetė, e ta provoje turnin e tretė.
- Post n°154
zeshkanja kosov shkruajti:Pershndetje
Pershendetje edhe per ty e ndaruar dhe mire se vjen ne kete forum.
Uroj qe tja kalosh sa me bukur nen shoqerine tone.
Sinqerisht:
Saimiri...
Armanda- Anėtar/e Nderi
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
- Post n°155
zogi shkruajti:ØPėrshėndetje nga unė S.Jam Prishtinase por jetoj dhe punoj nė Zvicėr.Eshtė hera e parė qė marr pjesė nė njė forum andaj ngurrohem per hollėsira. Pjetėr Budi,quhet shkolla ku kam marr mėsimet e para dhe kam nostalgji .Dhe tė shtojė se mirė po ndihem nė forum
pėrshėndetje gjithėve
Pershendetje zogi dhe mire se ke ardhur mes nesh.
Me behet qejfi qeje pjese e e tekij forumi dhe njekohesishte qe po ja kalon mire me ne.
zogi- Anėtar/e i/e thjeshtė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 26
Mosha : 56
Pikėt : 82
Data e Regjistrimit : 12/11/2011
- Post n°156
mirėmbrėma tė gjithėve
Eleni Laperi- I/e sapo ardhur
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 2
Mosha : 64
Pikėt : 6
Data e Regjistrimit : 24/04/2012
- Post n°157
Ju pershendes te gjitheve. erdha ne forumin tuaj, sepse me intereson historia dhe banoret e Gurit te Bardhe. Jam duke punuar mbi nje liber per lidhjet e nje gazetareje amerikane me shqiptaret e Shqiperine. ne 1922 ajo ka vizituar Gurin e Bardhe e ka shkruar per fshatin, sidomos per Limon Hazizin. Ajo permend edhe djalin e tij Haziz Limoni. Une do ju a dij per nder ne se do mundeni te me jepni ndonje te dhene per kete familje. Se shpejti une vete do shkoj ne Gur te Bardhe. Ju falenderoj nga zemra e ju pergezoj sinqerisht per kete faqe, qe promovon vendin tuaj, pjese edhe e historise te gjithe shqiptareve. Me respekt, Eleni
Dukagjini- I/e sapo ardhur
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 4
Mosha : 41
Pikėt : 14
Data e Regjistrimit : 28/06/2012
- Post n°158
Mir se ju gjeta.prsh.
Armanda- Anėtar/e Nderi
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
- Post n°159
Dukagjini shkruajti:Mir se ju gjeta.prsh.
Pershendetje edhe per ty dhe mirse vjen.
Vizitor- Vizitor
- Post n°160
Unė po vij dhe ta them tė drejtėn po kthehem nė fole ku edhe isha shumė kohė mė parė..jam nga Ferizaji sikur qė i thonė dardania e hershme..kam mbaruar ca shkollė dhe jetoj e punoj aty ende..dhe padyshim pres tė njihem me njerėz qė kėrkojnė miqė tė sinqertė, e sidomos ata nė moshė mė tė shtyer ..shpresoj tė gjej pėrkrahje...
Vizitor- Vizitor
- Post n°161
[i]pėrshėndes anėtarėt e sidomos redaktorin dhe njeriun e palodhshėm, Cakolli i cili bėnė gjėra tė mrekullueshme pėr tė lidhur miqė dhe mikesha e sidomos shqiptarėt nga shumė treva ..
Vizitor- Vizitor
- Post n°162
i pėrshėndesė tė gjithė gurabardhėsitė qė janė sot tė zgjuar dhe ata qė do zgjohen mė vonė dhe uroj qė tė janė mirė dhe shėndoshė e me hare e gėzime n[ zemrėn e tyre..
Vizitor- Vizitor
- Post n°163
mirėmėngjes tė gjithėve shumė sinqerisht dhe besoj se sot janė mė tė angazhuar nė forumin e tyre ...
thacilinda@yahoo.it- I/e sapo ardhur
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 1
Mosha : 57
Vendndodhja : sanremo
Profesioni : puntore
Pikėt : 3
Data e Regjistrimit : 05/02/2013
Hobi : poezia
- Post n°164
Emri im eshte Linda banoj ne itali qysh nga viti 1995 kam lindur ne tirane por me origjine jam nga kosova poezia eshte pasoni im dhe per kete arsye kam zgjedhur kete forum shpresoj qe me anen e ketij forumi njohurite e mia mbi poezine te shtohen sa me shume
Vizitor- Vizitor
- Post n°165
jam ng Ferizaji dhe kam dėshirė tė pėshpėrisė me miq e mikeshė pėr shumė gjėra interesante adje mjaft interesante..prandaj ftoj shumė qė tė jemi mė bashkėpunues dhe komunikativ
Vizitor- Vizitor
- Post n°166
sidomos kam dėshirė pėr bisedat me miq pėr sportin e muzikėn dhe nė veēanti pėr poezinė e bukur ..
Vizitor- Vizitor
- Post n°167
Jam nga Ferizaji, dhe aty kam lindur dhe jam rritur e pastaj kam ndjekur studimet e larta dhe sot jam i punėsuar dhe i mirėpritur nė shoqėri..jam ndjekės i madh i opinionistėve dhe analizave politike e shumė gjėrave me interes publik dhe atyre me njė sens argėtues sidomos pėr sportin e muzikėn dhe nė njė veēanti POEZIA ..ruaj kujtimet e hershme dhe ndėrtoj tė ardhmen me fjalėt e bukura poetike me nje xhelozi tė posaēme ..jam njė romatnik i pashėruar dhe i paplotėsuar...
Vizitor- Vizitor
- Post n°168
dua tė pėrshėndesė drejtuesit e kėtij forumi qė japin njė punė tė posaēme dhe bėjnė gjėrat tė duken mė mirė se nė tė vėrtetė janė..i mbulojnė me njė vello tė hijshėm miqėsor dhe kjo na bėnė tė ndjehemi mirė dhe pėrshėndetje zoti Saimir //
Vizitor- Vizitor
- Post n°169
pėrshėndesė shumė tė gjithė anėtarėt e forumit dhe uroj qė sė bashku ta bėjmė edhe mė tė bukur me ide me fjalėt tona me miqėsinė dhe ta hijeshojmė kėtė tenden tonė virtuale ..
Vizitor- Vizitor
- Post n°170
dėshiroj tė provokojė gjėra me interes tė gjithmbarshėm, jam aderues i flaktė i Partisė demokratike dhe sali berishės..i papėrmbajtshėm dhe i pasionuar pas lėvizjeve domkratike dhe lirive fetare..
Vizitor- Vizitor
- Post n°171
jam adhurues i flaktė i INTER dhe sidomos e adhuroj lojėn magjike tė lionel MESSI
gjerman33- I/e sapo ardhur
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 3
Mosha : 73
Pikėt : 9
Data e Regjistrimit : 12/03/2013
- Post n°172
Zoti Raif, cmoj shume intelektualizmin tuaj, por befasohem nga deklarata te tilla si "PROTESTANT dhe mbėshtetės i paepur i JEZUS KRISHTIT..."
Cdo fe (religion) qe ushtrohet institucionalisht eshte ne vetvehte nje diktature...
Njeriu i lire ska nevoje per ndermjetes midis Tij dhe Zotit.
Aq me teper propaganda fetare dhe provokimet politike jane gjera qe na percajne dhe nuk i sherbejne frymes se ketij forumi.
Cdo fe (religion) qe ushtrohet institucionalisht eshte ne vetvehte nje diktature...
Njeriu i lire ska nevoje per ndermjetes midis Tij dhe Zotit.
Aq me teper propaganda fetare dhe provokimet politike jane gjera qe na percajne dhe nuk i sherbejne frymes se ketij forumi.
raifkashtanjeva- Anėtar/e Nderi
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 229
Mosha : 64
Vendndodhja : Ferizaj
Profesioni : interpret-pėrkthyes
Pikėt : 679
Data e Regjistrimit : 24/02/2018
Hobi : aktiviteteet sportive dhe frwkuentimi i lojėrave sportive, koncerteve dhe festivaleve
- Post n°173
jam kėtu pėr tu rreshtuar nė ndėrtesėn e Gurabardhėse, si njė gur qė e mban fort dhe e forcon miqėsinė mes tyre. Jam nga Ferizaj, jam 60 vjeēar dhe mund tė quhem veteranė qė kėrkon hapėsirė tė duhur nė mesin e tė rinjėve, dhe me pėrvojėn e tij tė bėhet njė ogur i dobishėm pėr Forumin e ēmuar..