Staf i nderuar,ju po me beni ftesen te beje nje bashkepunim me ju,per kete ju jam mirenjohes,por mbi kraherorin tim ka rene nje peshe e rende,nuk po mund gjeje force te levize shkronjat,nuk po mund gjeje force te perballoi dhembjen:Pardje pas mesdite ka humbur jeten tragjikisht kolegu im mergimtare,kolegu im i punes per vite me radhe,miku im i dashur Ali Berisha,nga Besjana e Kosoves.I ndjeri Ali Berisha,ka migruar ne Oberhausen te Gjermanise ne vitin1993.Ai ka lene bashkeshorten me dy vajza,i ndjeri nuk kishte djale,nje kohe te gjateka punuar me ne,ishte i urter,i menqur,i dashur dhe atdhedashes.Terekohen ka punuar per te ndihmuar LirinekOSOVES;FAMILJEN E NGUSHTE;TE AFERMIT E SKAMNORET.Pardje pas mesdites nga po kthehej nga puna me veture,ne nje ndeshje te rende humbi jeten.Ky lajm i rende na tronditi gjethe mergimtaret qe e njohem.Nuk po gjejme force te e perballojme dhembjen.Te ndjerin sot e barten kufome per ne vendlindje,kurse ne mergimtaret mbetem si zogj te hutuar.Engushellojme familjen Berisha,miqet dhete afermit e tij,kurse mergimtarit tone qe humbem na duhet te i themi:
Lamtumire mik i dashur,i lehte te qofte dheu i Kosoves te cilen shume e deshe.
Lamtumire mik i dashur,i lehte te qofte dheu i Kosoves te cilen shume e deshe.