Shpesh ju ka rėnė tė lexoni dhe tė dėgjoni fjalėn"ITAKA".ĒKA KUPTONI JU ME NOCIONIN ITAKA?shprehuni kėtu.
3 posters
ITAKA
shaban cakolli- Pena e Artė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 824
Mosha : 66
Pikėt : 1705
Vlersuar : 6
Data e Regjistrimit : 26/08/2007
- Post n°1
ITAKA
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
- Post n°2
Re: ITAKA
Tė gjithė emigrantėt,pavarėsisht racės,kombėsisė e vendndodhjes,kanė njė itakė tė pėrbashkėt Atdheun.Disa kthehen ,disa mbeten Odise ite perjetshem.Mes tyre krijuesit letrar kanė edhe njė Itakė tjetėr(Fjalen)me te cilen mberrijne qoftė edhe virtualisht te Itaka e tyre e madhe,pra te Atdheu.
Kėshtu ėshtė mendimi im pėr Itakėn,shprehni edhe ju mendimet tuaja.
Kėshtu ėshtė mendimi im pėr Itakėn,shprehni edhe ju mendimet tuaja.
fjolla-1- Pena e Artė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 224
Mosha : 34
Vendndodhja : Peje
Profesioni : Studente
Pikėt : 3
Vlersuar : 3
Data e Regjistrimit : 07/06/2008
Humor : Kujdes nga fjalet se ato te vrasin me shume se plumbi e te therin me shume se shpata
- Post n°3
Pershendetje shaban cakolli.
Mua nuk me ka rene rasti te degjoj kete fjale ndonje here.Ndoshta edhe e kam degjuar por nuk i kam kushtuar rendesi.
Por une mendoj se duhet ta perdorim fjalorin shqip-shqip.
Cdo te mire nga une.
Mua nuk me ka rene rasti te degjoj kete fjale ndonje here.Ndoshta edhe e kam degjuar por nuk i kam kushtuar rendesi.
Por une mendoj se duhet ta perdorim fjalorin shqip-shqip.
Cdo te mire nga une.
fjolla-1- Pena e Artė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 224
Mosha : 34
Vendndodhja : Peje
Profesioni : Studente
Pikėt : 3
Vlersuar : 3
Data e Regjistrimit : 07/06/2008
Humor : Kujdes nga fjalet se ato te vrasin me shume se plumbi e te therin me shume se shpata
- Post n°4
Pershendetje.
Nuk e gjeta fjalorin shqip-shqip por kam degjuar se Itaka eshte vendi ku ka lindur Odiseja.Ndoshta ka edhe kuptim tjeter por keshtu mendoj une.
Mireupafshim.
Nuk e gjeta fjalorin shqip-shqip por kam degjuar se Itaka eshte vendi ku ka lindur Odiseja.Ndoshta ka edhe kuptim tjeter por keshtu mendoj une.
Mireupafshim.
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
- Post n°5
flm.znj.fjolla-1,pėr mendimin tuaj tė shprehur,brendinė e kuptimit tė Itakės e kam dhėnė unė,me qė temat hapėn kėtu qė tė shkėmbejmė mendimet tona bashkarisht,po ka dikush ndonjė mendim ndryshe mund tė shprehi kėtu.
myvela dervishaj- Pena e Artė
- Gjinia :
Shenja e Horoskopit :
Numri i Postimeve : 100
Mosha : 73
Vendndodhja : FiladelfiaU.S.A.
Profesioni : piktore
Pikėt : 309
Vlersuar : 9
Data e Regjistrimit : 19/04/2010
Hobi : piktura, poezia, libri.
Me pelqejne lulet, kafshet sidomos macet, kuajt,me pelqen gjeli kengetar qe ben zgjimin c'do mengjez,natyra,ujevarat.
Humor : humor shkodran
- Post n°6
ITAKA e legjendes,qe shpreh trimerine guximin,drejtesine nga njera ane dhe nga ana tjeter ajo nxjer nga skutat e shpirtit HELEN dinakrin,,pabesin,vrasjen ,egoizmin e pakufijshem per pushtet.Te gjitha keto kalojne ne sakrifica te panumurta deri ne zhdukjen e kombeve